Khamis, 26 Mac 2009

Pemimpin UMNO umpama KAMAL ATATURK

Turki pimpinan Kemal Ataturk, menjauhkan Islam dari kepimpinan hidup manusia. Negara dua wajah ini adalah bencana yang paling dahsyat dalam sejarah manusia dan kemanusiaan. Meminggirkan agama (deen) ini dari fungsinya sebagai pedoman dan petunjuk jalan kehidupan manusia adalah tikaman yang paling memedihkan dan menusuk jantung umat.

Mereka meruntuhkan bangunan yang agung ini dan merobohkan menara yang menjadi petunjuk jalan bagi generasi Islam serta memusnahkan lembaran besar mengenai kebenaran, kepahlawanan dan keluhuran yang dinukilkan kaum Muslimin dengan jihad dan amal solehnya selama tiga belas abad.

Bagaimana bangunan ini runtuh? Bagaimana menara cahaya dan penyuluh itu dirobohkan? Bagaimana negara Islam yang gemilang, iman dan ketamadunan luhur itu hilang? Bagaimana pula kekhilafahan itu runtuh?

Buku ini mrngupas seluruh upaya Yahudi untuk meruntuhkan kekhilafahan Islam terakhir melalui bonekanya yang dikenal sebagai Mustafa Kemal Ataturk - Sang Manusia berhala yang berjiwa serigala.

petikan daripada : http://www.nufairshop.com/product_info.php?products_id=96

Tiada ulasan: